fbpx

Екскурсійні тури різними країнами

З огляду на кількість вигідних пропозицій, найважчою справою для туриста стає вибір країни. Можна зосередитися на одній або вибрати комбінований тур, у рамках якого ви відвідаєте різні міста і навіть країни. Кожна країна має унікальний колорит, який можна відчути повною мірою, прогулюючись вулицями, відвідуючи популярні визначні пам’ятки і маловідомі об’єкти, про які знають тільки досвідчені гіди. Серед запропонованих варіантів, вашу увагу може привернути:
Туреччина

Туреччина – одна з найпопулярніших туристичних країн з неповторним східним колоритом. Завдяки спадщині стародавніх культур, у Туреччині ви відвідаєте пам’ятки античної історії, християнської культури, шедеври мусульманського зодчества. Ви побачите легендарні османські палаци, мечеті та фортеці в Константинополі та Стамбулі, оціните чарівність Каппадокії та Памуккале.
Єгипет

Природа щедро обдарувала Грецію, не дивно, що вона так приваблює людей. Сьогодні на території цієї країни зосереджено безліч пам’яток стародавньої історії, наприклад, Афінський акрополь, стародавній Панатікайос, Кносський палац на Криті, монастирі Метеори. Круїзи грецькими островами та мандрівка містами – це шанс стати ближче до унікальної історії.
ОАЕ

Об’єднані Арабські Емірати (ОАЕ) – унікальна країна. Серед основних визначних пам’яток не тільки історичні пам’ятки, такі як мечеть Джумейра або мечеть шейха Зайда, а й шедеври сучасної культури та архітектури. Туристи із задоволенням знайомляться з найвищою будівлею світу Бурдж-Халіфа, розважальним комплексом “Світ Феррарі”, торговим центром Абу-Дабі Молл, вежами Аль-Бахар. Це унікальний синтез східного колориту, історії та сучасності.

Мечеть Джумейра в ОАЕ

Кожен з екскурсійних турів – можливість познайомитися з унікальною культурою і водночас відпочити. Крім визначних пам’яток гостей зустрічають розкішні пляжі, тепле море і дивовижний місцевий колорит. Серед популярних туристичних напрямків Болгарія і Чорногорія, Кіпр, В’єтнам, Домінікана, Мексика, Куба, Мальдіви, Іспанія, Італія. Обирайте те, що вам до вподоби, пізнавайте світ разом із нами!

Scroll to Top